Trap Line Hauling Hedda

18/10-2003-25/11-2013

1/51
Hedda flyttet til oss i 2010, da hun var 7 år. Hun er mormor til vår Balder. Balder var 9 mnd da Hedda kom til oss. Så det gikk med andre ord ikke så lang tid før vi bestemte oss for at vi ville ha 2 mutter. Ventetiden på Hedda var likevel faktisk lang.
Grunnen til at vi ønsket oss en voksen hund var bla for å kunne benytte oss av denne hundens trekkegenskaper.
Hedda kom til oss i oktober. Og var svært fornøyd med livet som familiehund hvor sofakos også var en del av hverdagen. Da vi kom litt utpå vinteren og snøen endelig kom. Var vi ikke sene om å finne frem skiene. Nå skulle vi ut å teste hvordan det var å gå på ski med hund. Det sto nok ikke helt til forventningene. Hedda skjønte ikke helt hvorfor vi skulle drive med slikt. Hun hadde jo pensjonert seg tross alt. Og i tillegg var hun ikke vant til å gå utenfor spor. Så det endte med at Lasse gikk foran og laget spor til henne. Som vi lo.
Hedda var en herlig hund som gav mye kjærlighet til de rundt seg. Hun var kanskje stanhaftig på dette med trekk. Men vi fikk henne da igang igjen etterhvert. Men med tiden dukket det opp nye flokkmedlemmer. Og om Hedda tydelig viste at hun ikke ville være med..... Ja så slapp hun det.
Men hun var likevel aktiv. Hun var slett ikke sen om det når det kom til tur. Og bar gjerne kløv. Hun elsket skogen.
Vi mistet Hedda brått da hun fikk en skade da hun var 10 år. Hun har satt dype potespor i hjertene våre. Og tomrommet vil aldri fylles. Hun vil alltid være savnet, og vil alltid være i tankene våre. Takk for alle de gode minnene. Og takk for den fantastiske hunden som du var. Alt man kan ønske seg. Du var og er dypt elsket.......  

Utstilling hos oss

030612   NKK Drammen, dommer Jos de Cuyper, VERY GOOD                        1VET

160612     DKK Ballerup, dommer Maria Marionka Dekaristou,                         EXC CK

170612     DKK Ballerup, dommer Diane T. Anderson, EXC 2VK

 

201012     NAMK, dommer Barbara A. Brooks, EXC CK 1VET BIR  

 

231112      Dogs4All, dommer Svein Bjarne Helgesen, EXC 2VETK