Sol og Balders valper

                              Født 18/11-15

January 09, 2016

Da har de fleste valpene flyttet til sine nye hjem. Balder jr. blir et par uker til før han også flytter. Iben blir igjen her hos oss.

January 05, 2016

Idag har vi vært på helsesjekk. Zima er sliten på slutten av vetrinær-besøket. Ikke så rart, mye som måtte sjekkes ut. Og bare så det er sagt, alt som kunne tygges på ble tygd på. Et hyggelig men kaotisk besøk. Sol hjalp godt til med kaoset. Hun vet godt at det er godbiter å hente, så hun spratt stadig opp på undersøkelsesbordet for å sjekke om valpene hadde glemt igjen noe.

Jammen hadde de ikke noen tyggeleker hos vertrinæren også. Det synes Razz var helt supert

December 29, 2015

Her har vi gjengen. Nå er de allerede 6 uker

Enzo

Nikko

Balder jr

Razz

Lyng

Iben

Zima

December 29, 2015

Full fart i skogen

 

 

 

 

 

 

 

December 28, 2015

Snøen må utforskes. Det var gøy!

 

December 25, 2015

Da har valpene vært på sin første skogstur. Det er en tøff og trygg gjeng, så det var ikke skummelt i det heletatt. Bilturen gikk også veldig fint.

December 23, 2015

Nå er valpene 5 uker. Og det er høyt aktivitetsnivå. Lekesloss står høyt på favorittlisten. Etter å blitt tygget og tygget og tygget på. Har vi nå funnet frem tyggeleker. De har nå blitt en ny favoritt. Men det er fortsatt veldig godt å krype opp i et fang for kos. 

 

Juletreet har vært overraskende lite intresant. Bortsett fra for denne lille frøkna da. Hun synes det er veldig spennende. Hun måtte dra litt i grener og sjekke ut kulene litt. Men de var for vanskelig å få tak i.

Alt skal sjekkes ut

Nå er tyggeleker blitt et must. Og det ble godt mottatt. 

Litt lekeslossing må det være tid til.

Ingenting er for hardt å tygge på når man klør skikkelig i tennene

Det er stor glede å få besøk helt ned på gulvet. Vi er gode å tygge på. 

December 18, 2015

Idag har valpene vært ute i hagen og utforsket. Trygge mamma Sol er selvsagt med. 

Best å holde sammen, det er litt skummelt

.

Enkelte er nok tøffere enn andre. Vesla som vi kaller henne, den minste tispa. Synes dette var riktig så spennende. Og tasset rundt med "rak rygg"

De andre hundene våre virket slett ikke skumle på tross av størrelsesforskjellen. Så hun måtte helt innpå for å sjekke ut. Balder (bakerst) viser stor entusiasme over å se sine unge lovende. 

December 17, 2015

Nå er det bare å flytte ting opp i høyden. Nå har hele 1 eta blitt til lekeplass. Valpene synes de er veldig tøffe. Det er mye lekeslossing om dagen. Ikke bare med hverandre. Her har akkurat Solan fått gjennomgå.

December 12, 2015

Litt kos etter kveldsmat

Nå har valpene hatt sine første dager ut i hundegården, men de har sovet inne. Sol er veldig glad for å få være ute igjen. Valpene har så langt holdt seg i huset. Bare vært ute når vi har løftet de ut, men har tittet ut i ny og ne. Så det er ikke lenge før de er ute og utforsker hundegårdene. Valpene har hatt besøk i helgen. Til Sols store glede. Besøk = kos. På fredag hadde de besøk ute i hundegården. Det var litt skummelt, de hadde jo ikke vært så mye ute enda. Idag fikk de besøk igjen. Siden det var så kaldt i natt. Så sov de inne, og fikk besøket i stuen. Der er de snart lommekjent, så da fantes det ikke skummelt. Hilste litt og fikk litt kos. Mamma bød på et måltid, da sier de aldri nei takk. Så da flatet de ut en etter en og brydde seg fint lite om besøket. Nå kommer de til å få endel besøk fremover. Det blir hyggelig, og spesielt mamma Sol ser frem til det.

December 11, 2015

Her er det ingen som er beskjedne i matfatet 

Mamma Sol hjelper mer enn gjerne til å rydde opp matklinet etter valpene sine

Er det noe mer mat å finne da

Mett i magen er det godt å slappe av litt, kanskje til og med en liten blund

Kosestund  får både 2 og 4 bente

December 07, 2015

Idag har valpene for første gang fått smake på fast føde.

Dette var så godt at her er det best å få med seg alt

De var svært ivrige på å rengjøre hverandre etter måltidet

Også er det vel på sin plass med en middagslur

December 06, 2015

En liten tur ut i den store verden

Valpene er snart 3 uker, og det er på tide for de å bli litt kjent utenfor valpekassen også. De har de siste dagene vært med noen små turer ut i stuen. Dette synes mamma Sol er supert. For da får hun også litt mer oppmerksomhet enn når hun er på valperommet med de små. Idag ble det en skikkelig kosetur ut i stuen. Etter å ha kravlet litt rundt på det glatte gulvet og forsket litt var de ganske så slitne. Da passet vi på å klippe klør igjen. Alle 4 poter hos hele gjengen. 

En av gutta på en liten utflukt